luni, 11 noiembrie 2013

Voi cita in cele ce urmeaza o prietena, iar cuvintele ei spun totul, nu are rost sa mai zic eu nimic. Doar atat: Sa-i dea Bunul Dumnezeu putere sa treaca peste toate, prieteni buni care sa ii fie alaturi si, bineinteles SANATATE!

“Tumoare cerebrala grad IV,radioterapie ,chimioterapie sunt niste cuvinte care iti dau fiori.La fel am patit si eu cand in urma cu doar 1 luna jumatate, la varsta de 29 de ani am aflat ca am o tumoare voluminoasa pe creier care trebuie operata de urgenta.Ma uitam in ochii fetitei mele de 5 ani si nu puteam concepe ca ea sa primeasca educatie , sfaturi afara de mine.Cei care ma cunosc au mai multe informatii, pt. cei care vor si ar putea sa ma ajute cu un sfat sau financiar o sa sintetizez informatiile.
Dupa operatia la cap facuta de d-nul prof.Poeata caruia ii multumesc din inima trebuie sa incep de urgenta sedintele de radio+chimioterapie.Din pacate aceste sedinte trebuie sa le fac la o clinica privata din Bucuresti specializata pe tumori cerebrale.In Iasi aparatul de la oncologie va intra cateva zile intr-o revizie periodica, iar in perioada sarbatorilor de Craciun, Anul Nou,si inceputul lunii ianuarie aceste sedinte vor trebui intrerupte(ceea ce mi-ar agrava mult mai tare starea).Ca sa le incep in ianuarie ar fi prea tarziu, deoarece aceste celule se inmultesc foarte repede.
Va rog din suflet cine ne poate ajuta cu un sfat sau financiar chiar si cu cea mai mica suma ma puteti contacta personal 0752637731, pe sotul meu-0752955755 sau puteti depune direct in contul deschis pe numele Lisenchi Ionela Geanina-
RO88BTRL02401201734297XX”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu